Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Tesla, Елон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец…

Текстот Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари е превземен од USB.mk.