Елон Маск во неверување: Босанците направија копија на Tesla Cybertruck (ВИДЕО)

Во Мостар го загубија трпението, не можеа да дочекаат Елон Маск да го пушти своето футуристичко возило во продажба за кое се очекува да излезе во 2021. година, па решија…

Текстот Елон Маск во неверување: Босанците направија копија на Tesla Cybertruck (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.