Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот (ВИДЕО)

Минимализмот и животот во мал простот не е за секого, па сепак, оние на кои овој начин на живот им станал прифатлив, не би го менувале за ништо на светот…

Текстот Escape Vista, веројатно најубавиот мобилен дом на светот (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.