Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување! (ВИДЕО)

Subaru Outback, Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Nio ES8 и Lynk & Co 01 се последните модели кои се најдоа на листата на возила за „кршење“ од страна на Euro…

Текстот Euro NCAP тестираше шест нови возила. „Кинезите“ пријатно изненадување! (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.