Голем чекор на BMW кон масовна електрификација

Баварската компанија ќе прави половина милион електромотори на годишно ниво Баварскиот производител ќе го прошири капацитетот на својата најголема фабрика во Европа, Динголфинг во Германија, така што во иднина ќе…

Текстот Голем чекор на BMW кон масовна електрификација е превземен од USB.mk.