Голем пресврт за човештвото: На Венера пронајден знак на живот!

Фосфинот сугерира присутност на живот, а сега постои идеја дека постои живот и во облаците на Венера. Се работи за целосно изненадувачко откритие на фосфин, што би можело да навести…

Текстот Голем пресврт за човештвото: На Венера пронајден знак на живот! е превземен од USB.mk.