Goodyear тестира гуми без воздух на роботите за достава (ВИДЕО)

Еден од најголемите светски произведувачи на гуми, Goodyear активно работи на замена на гумите без одржување и без воздух. Минатата година Goodyear, како дел од својот фонд за ризичен капитал „Гудиар…

Текстот Goodyear тестира гуми без воздух на роботите за достава (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.