Google го отвори својот AI chatbot

Google отвори јавен пристап до својот chatbot Bard за да добие повратни информации од новите корисници кои можат да му помогнат во трката со Microsoft за развој на технологија за…

Текстот Google го отвори својот AI chatbot е превземен од USB.mk.