Google го подготвува својот ChatGPT клон и тој ќе пристигне наскоро

Google планира да ја објави својата услуга за чет-бот, а нејзиното објавување се очекува наскоро. Според објавата на блогот на компанијата, Google работи на експериментална услуга за разговор со вештачка…

Текстот Google го подготвува својот ChatGPT клон и тој ќе пристигне наскоро е превземен од USB.mk.