Google: Не им верувајте на ChatGPT и Bard

Google вели дека луѓето треба да го користат неговиот пребарувач за да потврдат дали информациите дадени од неговиот четбот, Bard, се навистина точни. Некои забележаа дека четботите како Bard и…

Текстот Google: Не им верувајте на ChatGPT и Bard е превземен од USB.mk.