Google се исплашил? Ја подготвува својата вештачка интелигенција со која ќе можеме да комуницираме

Зголемената популарност на чет-ботови ChatGPT и слични, кои можат да се користат за водење разговор со вештачка интелигенција, значи дека гигантите од оваа индустрија, како Google, сакаат да ги понудат…

Текстот Google се исплашил? Ја подготвува својата вештачка интелигенција со која ќе можеме да комуницираме е превземен од USB.mk.