Google затвори уште еден познат проект

Компанијата избра да се фокусира на AR софтверот во иднина. Google го затвори проектот, кој внатрешно беше познат како „Iris“ и беше лансиран за создавање очила за проширена реалност (augmented…

Текстот Google затвори уште еден познат проект е превземен од USB.mk.