Great Wall лансираше иновативна трансмисија

Девет-степениот менувач е сопствен развој на кинеската компанија Кинескиот автомобилски гигант Great Wall откри дека започнува со масовно производство на новиот 9-брзински роботизиран менувач 9DCT, кој е нивни сопствен развој….

Текстот Great Wall лансираше иновативна трансмисија е превземен од USB.mk.