Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите

Холандската влада сака да инсталира соларни панели долж автопатите. На овој начин ќе може да се добие што повеќе „чиста“ електрична енергија која може да снабди до милион домаќинства. Холандската…

Текстот Холандската влада сака да инсталира соларни панели покрај автопатите е превземен од USB.mk.