Холандски научници развиваат безболна ласерска вакцина (ВИДЕО)

Холандските научници работат на развојот на ласерска технологија којашто би можела да резултира со „речиси безболно“ инјектирање на вакцините без игли, а својот досегашен успех го сметаат напредок кој на…

Текстот Холандски научници развиваат безболна ласерска вакцина (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.