Има 240 милиони долари во биткоини, но ја заборавил шифрата од дигиталниот паричник

Пред десет години, програмерот Стефан Томас за едно видео што го креираше, а во кое го објаснува начинот на кој работат криптовалутите, беше платен соодветно – во биткоини. Во време…

Текстот Има 240 милиони долари во биткоини, но ја заборавил шифрата од дигиталниот паричник е превземен од USB.mk.