Иновативни патни огради за запирање на бучавата и загадувањето на воздухот!

Истражувачи од Imperial College во Лондон дизајнирале уникатна закривена бариера која може да ги заштити луѓето од штетните ефекти на загадувањето на воздухот од сообраќајот Со оглед на тоа што…

Текстот Иновативни патни огради за запирање на бучавата и загадувањето на воздухот! е превземен од USB.mk.