Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година!

Во сите случаи, ISA системот мора да го информира возачот на возилото за брзината што треба да се почитува Потврдено е дека сите нови автомобили во Европската унија0, ќе бидат…

Текстот Интелигентното прилагодување на брзината задолжително на сите нови возила од јули 2022 година! е превземен од USB.mk.