Иранската вакцина е ефикасна 90 проценти, покажуваат првичните резултати

Иран денеска потврди дека нивната прва вакцина против Ковид-19 е ефикасна во 90 проценти од случаите, покажаа првичните резултати од клиничките испитувања. Мохамед Реза Салехи, кој ги предводи клиничките испитувања…

Текстот Иранската вакцина е ефикасна 90 проценти, покажуваат првичните резултати е превземен од USB.mk.