Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата

Најновото истражување покажува дека над 20 проценти од луѓето кои биле заразени со Ковид-19, покрај заморот, губењето на мирисот и болки во градите, се соочуваат и со опаѓање на косата….

Текстот Истражување: Луѓето кои прележале Ковид-19 се соочуваат и со опаѓање на косата е превземен од USB.mk.