Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија

Јапонија прави планови за колонизација на Марс, а доказ за тоа е компјутерски анимираната презентација прикажана на Универзитетот Кјото. Презентацијата ја демонстрираше амбициозната визија за иднината на човечкиот живот во…

Текстот Јапонија се подготвува за колонизација на Марс, претставена амбициозна визија е превземен од USB.mk.