Јапонија утре ќе се обиде да слета на Месечината: „Не чекаат 20 минути ужас“

Јапонија утре околу 16 часот ќе се обиде да изврши тежок вселенски маневар и да слета на површината на Месечината за прв пат. Досега во тоа успеале само четири земји:…

Текстот Јапонија утре ќе се обиде да слета на Месечината: „Не чекаат 20 минути ужас“ е превземен од USB.mk.