Јужна Кореја го гради првиот пловечки град во светот

Јужна Кореја го освои светот со своите фантастични серии и филмови, но во 2025 година тие своите посетители ќе ги воодушеват и со својот прв пловечки град во светот. Овој…

Текстот Јужна Кореја го гради првиот пловечки град во светот е превземен од USB.mk.