Како имплантите под кожата можат да бидат корисни

Тие ги отклучуваат вратите, го потврдуваат идентитетот на корисникот или прават мали трикови. Софтверскиот инженер Миана Виндал има околу 25 импланти под кожата – од магнети до РФИД технологијата. Во…

Текстот Како имплантите под кожата можат да бидат корисни е превземен од USB.mk.