Како ќе изгледа новиот руски Космички центар?

Централната зграда на новиот руски Космички центар со висина од 248 метри ќе изгледа како ракета вперена кон небото. А што уште се знае за новата главна руска лабораторија за…

Текстот Како ќе изгледа новиот руски Космички центар? е превземен од USB.mk.