Картичките ќе бидат минато: Доволно е само да се застане пред банкомат

Поради пандемијата на коронавирусот, банките забележаа значителен пад на побарувачката за готовина – во просек 20 проценти. Во Германија, некои поради тоа исклучија дел од банкоматите од употреба. Намалена е…

Текстот Картичките ќе бидат минато: Доволно е само да се застане пред банкомат е превземен од USB.mk.