Кина лансираше хиперсонична ракета во вселената

Американските разузнавачки и воени претставници се запрепастени откако Кина тајно лансираше хиперсонична нуклеарна ракета. Ракетата кружеше во орбитата пред да забрза до целта. Хиперсоничната нуклеарна ракета кога беше лансирана во…

Текстот Кина лансираше хиперсонична ракета во вселената е превземен од USB.mk.