Кинеската вакцина CoronaVac е ефикасна само 50,38 проценти

Според последните резултати, утврдено е дека вакцината против коронавирус што ја разви кинески Sinovac Biotech е ефикасна само 50,38 проценти. Ова значи дека вакцината CoronaVac е значително помалку ефикасна од она што…

Текстот Кинеската вакцина CoronaVac е ефикасна само 50,38 проценти е превземен од USB.mk.