Кинеските научници убедени во ефикасноста на идната вакцина

Научниците истражувачи кои што работат во кинеската компанија „Sinovak“, работат и на изработка на вакцината против Ковид-19, а како што велат 99 отсто се сигурни дека таа ќе биде ефикасна….

Текстот Кинеските научници убедени во ефикасноста на идната вакцина е превземен од USB.mk.