Кинезите користат вештачка интелигенција за анализa на НЛО

Вештачката интелигенција (AI) може да ги поврзува информациите за тоа дали НЛО се појавило за време на некои политички или воени настани, може да ги поврзе со некои природни феномени…

Текстот Кинезите користат вештачка интелигенција за анализa на НЛО е превземен од USB.mk.