Кога најрано може да се очекува лекот за Ковид-19?

Не постои волшебен лек против Ковид-19 ниту пак некое брзо решение. Дури доколку се потврдат резултатите од клиничките истражувања, може да се надеваме дека ќе биде регистриран некаков лек.  Неколку…

Текстот Кога најрано може да се очекува лекот за Ковид-19? е превземен од USB.mk.