Кога пристигнува електричното Ferrari

Планот е електричните автомобили да сочинуваат 40 отсто од продажбата до 2030 година. Како што фановите на Ferrari мораа да се соочат со фактот дека сега се нуди подигнат модел…

Текстот Кога пристигнува електричното Ferrari е превземен од USB.mk.