Кога забавата станува опасна: Дали би се обиделе со AI девојки?

Сè повеќе луѓе се свртуваат кон девојките со вештачка интелигенција во потрага по романтично дружење. Вештачката интелигенција и разните чат-ботови базирани на вештачка интелигенција не се користат само за работа,…

Текстот Кога забавата станува опасна: Дали би се обиделе со AI девојки? е превземен од USB.mk.