Колку смисла имаат тестовите на антитела на коронавирус?

Русија, Италија, но и многу други земји сакаат масовно да ги тестираат граѓаните за да видат дали биле во контакт со коронавирусот. Но, дали на тој начин може да се…

Текстот Колку смисла имаат тестовите на антитела на коронавирус? е превземен од USB.mk.