Креаторите на ChatGPT воведоа уште помоќен и попаметен систем за вештачка интелигенција

Компанијата OpenAI го објави GPT-4, најновата верзија на својот популарен четбот за вештачка интелигенција ChatGPT. Новиот модел може да одговори на прашања за фотографии (како што е нудење предлози врз…

Текстот Креаторите на ChatGPT воведоа уште помоќен и попаметен систем за вештачка интелигенција е превземен од USB.mk.