Lamborghini LMDh – нови детали

Lamborghini објави некои нови детали во врска со нивниот нов тркачки автомобил за класата LMDh (Le Mans Daytona хибрид). Иако првите LMDh болиди треба да влезат во конкуренција во 2023…

Текстот Lamborghini LMDh – нови детали е превземен од USB.mk.