Летните температури тешко ќе го спречат ширењето на коронавирусот

Малку е веројатно дека летните температури ќе го запрат ширењето на коронавирусот, смета Европскиот центар за контрола и превенција на болести (ЕЦДЦ). Во соопштението се вели дека секоја земја во…

Текстот Летните температури тешко ќе го спречат ширењето на коронавирусот е превземен од USB.mk.