Lexani Escalade Mobile Office: повеќе од мобилна канцеларија

Cadillac Escalade е синоним за луксуз на тркалата. Сега и скалило погоре Пред нешто повеќе од месец дена Cadillac го претстави новиот Escalade, SUV предводникот во својата гама. Со 5,35…

Текстот Lexani Escalade Mobile Office: повеќе од мобилна канцеларија е превземен од USB.mk.