„Љубовта и сексот со роботи и холограми се неизбежна реалност“

Педесет и седумгодишната Алиша Фрамис се подготвува за својата венчавка со холограм наречен AILex, кој е создаден со помош на вештачка интелигенција. Овој настан означува чудна пресвртница во истражувањето на…

Текстот „Љубовта и сексот со роботи и холограми се неизбежна реалност“ е превземен од USB.mk.