Македонски дизајнер ја претстави својата визија за електрично „Југо“

Со едноставноста што ја покажа откако 1980 година беше пуштено в продажба, „Југо“ имаше свој шарм и им понуди евтин автомобил на луѓето на СФР Југославија. Возилото во 1985 година…

Текстот Македонски дизајнер ја претстави својата визија за електрично „Југо“ е превземен од USB.mk.