Маск: Првиот човек со мозочен имплант контролира компјутерски глушец со своите мисли

Првиот човек кој доби мозочен имплант од компанијата за медицинска технологија на Илон Маск, Neuralink, се чини дека целосно се опорави и може да контролира компјутерски глушец со своите мисли,…

Текстот Маск: Првиот човек со мозочен имплант контролира компјутерски глушец со своите мисли е превземен од USB.mk.