Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80% (ВИДЕО)

Германскиот премиум производител BMW сака повторно да биде на врвот на индустрискиот сегмент во кој се натпреварува последните сто години Овој пат, тоа можеби не се должи на примената на…

Текстот Материјалите за конструкција на BMW моделите од иднината ќе можат да се рециклираат со околу 70 до 80% (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.