Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод (ВИДЕО)

Погледнете како работи огромниот дисплеј на електричниот седан Како што се приближува премиерата на електричниот седан на Mercedes-Benz, производителот продолжува да открива детали за моделот, со оглед на тоа дека…

Текстот Mercedes-Benz EQS одвнатре изгледа како вселенски брод (ВИДЕО) е превземен од USB.mk.