Mercedes ќе има електрична алтернатива за секој свој модел до 2025 година

Mercedes потврди дека ќе претстави и три нови платформи за електрични возила во 2025 година, како дел од преминот на компанијата кон производител на електрични возила. Mercedes исто така најави…

Текстот Mercedes ќе има електрична алтернатива за секој свој модел до 2025 година е превземен од USB.mk.