Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше

Остатоците од карпите настанати од топењето на магмата кои пристигнаа на Земјата од Месечината по минатогодишната успешна кинеска мисија, се милијарда години помлади од материјалот собран од други мисии пред…

Текстот Месечината се оладила подоцна отколку што досега се веруваше е превземен од USB.mk.