Мета има големи планови – сака „iPhone момент“ за својата виртуелна реалност

Во јавноста протекоа плановите на Мета за пазарот на зголемена и виртуелна реалност во следните четири години. Марк Цукерберг иднината на својата компанија ја гледа во метаверзумот, а за да…

Текстот Мета има големи планови – сака „iPhone момент“ за својата виртуелна реалност е превземен од USB.mk.