Мета мора да оди на суд – за кражба

Мета претходно се обиде да ја отфрли тужбата, тврдејќи дека Neural Magic не ги штити своите алгоритми, но судот не се согласи. Мета ќе се најде на обвинителна клупа откако…

Текстот Мета мора да оди на суд – за кражба е превземен од USB.mk.