Мистерија околу делтакрон – лабораториска грешка или коронавирусот ја демонстрира својата супермоќ

Научникот, кој објави дека постои нова варијанта на коронавирусот, што ги комбинира карактеристиките на делта и омикрон, инсистира на тоа дека неговите наоди се точни, откако експертите ги отфрлија како…

Текстот Мистерија околу делтакрон – лабораториска грешка или коронавирусот ја демонстрира својата супермоќ е превземен од USB.mk.