На небото над Јадранот се појави голем црвен прстен со пречник од 360 километри: Блескаше

Фотографот Валтер Биното успеа да направи фотографии кои станаа вирални и започна еден куп теории Над централна Италија и хрватскиот дел на Јадранот во ноќта на 27 март, беше забележан…

Текстот На небото над Јадранот се појави голем црвен прстен со пречник од 360 километри: Блескаше е превземен од USB.mk.