На Северната хемисфера и се заканува леден бран од Арктикот

Бран студено време од Арктикот, слично на оној што се случи во 2014 година, од крајот на јануари им се заканува на Северна Америка, Европа и Азија. Во зимата во…

Текстот На Северната хемисфера и се заканува леден бран од Арктикот е превземен од USB.mk.